Acorduri memorabile la Ateneul Roman

Scris de

Aseara, un concert extraordinar s-a desfasurat pe scena Ateneului Roman. Duetul format din Liviu Prunaru la vioara si Dana Protopopescu la pian a facut sala sa vibreze la fiecare acord muzical. Cei doi maestrii au reusit sa atinga o coarda sensibila a publicului, iar vioara Stradivarius a dus fiecare fragment muzical pe cele mai inalte culmi sonore.

In prima parte a spectacolului, compozitii clasice, precum si cateva sonate mai mult sau mai putin cunoscute au rasunat sub cupola Ateneului. Pauza insa a mai dezmortit publicul, pregatindu-l pentru o serie de compozitii muzicale mai dinamice. Recitalul s-a incheiat cu aplauze puternice, care i-au facut pe cei doi sa incante audienta cu inca trei piese. Au ales pentru final Debussy, Schubert si o compozitie din folclorul romanesc.

Spectacolul a avut loc in cadrul proiectului “Serate Muzicale in Bucuresti”, desfasurat intre 14 iulie-30 noiembrie la Ateneul Roman. Astfel, in fiecare miercuri din aceasta perioada, publicul insetat de cultura este asteptat sa asculte acorduri memorabile.

  

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.