Editurile participante la BookLand fac publice vanzarile realizate

Scris de

BookLandEditurile participante la prima editie a targului de carte urban BookLand au inceput sa faca publice rezultatele obtinute.

Pe durata evenimentului (15-17 aprilie) desfasurat la AFI Palace Cotroceni, editura Polirom a vandut 4.000 de volume, insumand peste 20.000 de Euro. “Se pare ca publicul de mall e atras atat de editiile scumpe, cat si de cartile din colectii noi. Targul are potential pentru ca e un trafic mare acolo chiar daca uneori se circula cu viteza”, a declarat Vlad Vinatoru, Sales Manager la editura Polirom.

„BookLand a insemnat pentru echipa Rentrop&Straton locul perfect pentru a interactiona cu clientii si cu potentialii consumatori ai produselor si serviciilor noastre. Afacerile la cheie au avut un succes rasunator, vanzandu-se in 250 de exemplare in doar 3 zile de targ. Organizarea eficienta asigurata de echipa BookLand ne-a ajutat sa aducem in fata publicului actiuni importante si de efect precum concursul pentru un Internship gratuit in cadrul companiei Rentrop&Straton. Nici incasarile nu au fost mai prejos, ajungand la 29.349 lei”, spune Florin Campeanu, Director General al Rentrop&Straton.

Si cei de la editura Herald au comunicat valoarea incasarilor: aproximativ 10.500 lei.

Evolio, producatorul e-readerelor Evobook, a vandut de asemenea peste asteptari, inregistrand incasari de 1.100 euro. Alexandra Vadineanu, Marketing Manager, a declarat: “Ne bucuram ca am avut ocazia sa fim prezenti la targul de carte BookLand. Impresiile sunt foarte bune, multa lume interesata de produse, am si vandut sapte produse ceea ce este destul de bine, tinand cont de valoarea acestora versus carti”.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.