Alin Dinica: lansare cu dichis

Scris de

Sigur va mai amintiti de Alin Dinica si bijuteriile sale, care accentueaza frumusetea oricarei femei ce le poarta. Recent, mai precis pe 14 aprilie, tanarul designer si-a lansat oficial propriul brand, printr-o expozitie de bijuterii pentru sezonul primavara – vara 2011, marcand si inceperea unei noi serii de evenimente, intitulata sugestiv Fashion Tea Party, in colaborare cu Net Worth Advisory. Practic, alaturi de o ceasca de ceai sau cafea aburinda, intr-o atmosfera relaxanta, veti putea intra in lumea minunata a bijuteriilor.

Lansarea a avut loc in cadrul showroom-ului Trends & Ideas, un concept store inedit, plin de inspiratie in mijlocul agitatiei urbane, incluzand zone de conversatie, o zona de lucru, dar si o biblioteca cu carti de arhitectura si reviste de specialitate. “Avem un nume predestinat: impunem trenduri si venim cu idei. Apropierea de arhitectura ne deschide drumul spre frumos, spre toate formele de arta. Suntem un loc in care se intampla lucruri – evenimente de profil si nu numai. Am gazduit demonstratia unui tanar talentat, designer de bijuterii: Alin Dinica. Trends & Ideas sprijina talentele si ofera clientilor si partenerilor sai un mod de de viata complet si complex”, sustine Ecaterina Pana, product manager la Trends & Ideas.

In cadrul evenimentului, Alin a sustinut o demonstratie de maiestrie, realizand pe loc un colier pentru participante. De asemenea a subliniat faptul ca se pregateste pentru o noua colectie de accesorii, avand la baza materiale pretioase, precum perle mixate cu cristale de Boemia.

Fashion Tea Party se va desfasura frecvent pentru a puncta noi coletii Alin Dinica & Friends.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.