Lansare “Ecou Romanesc-Este cineva aici?”

Scris de

Marti, 6 martie, la ora 17:00, va avea loc lansarea oficiala a noului portal de informare “Ecou Romanesc –Este cineva aici ?”. Evenimentul se va desfasura in sala Nicolae Iorga,(nivel P, intrarea C3), la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Programul va cuprinde lansarea “Hartii romanimii”, insotita de cifre ce reprezinta numarul de romani din comunitatile din jurul granitelor tarii, dezbaterea problemelor cu care se confrunta minoritatile de romani si identificarea solutiilor pentru imbunatatirea dialogului. Tot atunci vor lua cuvantul romani de valoare din diverse domenii.

 Ce este Ecou Românesc ? Este atat un portal de informare cat si un radio online pentru romanii din tara si din strainatate. Obiectivul proiectului este refacerea legaturilor cu acele comunitati din jurul granitelor Romaniei (din R. Moldova, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Serbia) care se îndepărtează tot mai mult de identitatea lor, din cauza lipsei de comunicare.

 Daca portalul de informare se axeaza pe promovarea turismului romanesc, pe promovarea romanilor de valoare, pe furnizarea de stiri pertinente si obiective, Radio Ecou Romanesc este unul dintre puţinele posturi online de radio care difuzează doar muzică românească.

Proiectul “Ecou Romanesc” se adreseaza mai ales tinerilor si doreste sa devina locul unde limba, valorile si credintele comune  se intalnesc si astfel, reunite, vor ajuta la intelegerea modului in care fiecare roman poate contribui la dezvoltarea si promovarea Romaniei.

 

Sursa: Renne
Sursa foto: Ecou Romanesc

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.