Lucrarile lui Ronnie Wood vor fi expuse in America

Scris de

Fostul chitarist al trupei The Rolling Stones a fost ales de catre o galerie de arta din America pentru a-si expune cateva lucrari. Institutul Butler de Arta Americana va gazdui expozitia incepand cu 21 septembrie. Timp de opt saptamani, vizitatorii vor putea admira 30 de picturi si 22 de desene ale muzicianului.

Pasionat de pictura si desen, Ronnie Wood si-a pastrat intotdeauna dragostea pentru muzica pe primul loc. Cu toate acestea, oportunitatea oferita acum i se pare uluitoare. Vedeta britanica i-a surprins in multe dintre operele sale pe colegii de trupa Mick Jagger si Keith Richards in timpul unor spectacole. Una dintre picturi ii prezinta pe acestia intr-una dintre petrecerile salbatice la care luau parte in tinerete.

Ronnie Wood a inceput sa picteze la varsta de 12 ani si si-a aprofundat studiile in domeniul artei la Londra, cu mult inainte de a debuta in cariera muzicala. Ultima expozitie remarcabila a lucrarilor sale s-a desfasurat in Brazilia, in 1996.

Sursa: The Independent
Sursa foto: Contact Music

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.