Povestile copilariei revin la Liberty Center

Scris de

In cadrul Festivalului de teatru pentru copii care se desfasoara la Liberty Center Bucuresti inca de la inceputul lunii, pe 22 si 23 mai vor avea loc alte doua spectacole. Ca si cele de pana acum, punerile in scena vor ilustra povesti ale copilariei.

Sambata, 22 mai:
12:00 – 13:00: Teatru pentru copii, Ursul pacalit de vulpe

“Ursul pacalit de vulpe” este o abordare originala a povestii clasice. Copiii vor afla intr-o atmosfera plina de veselie si umor, cum a reusit vulpea sa-l pacalesca pe urs.

Duminica, 23 mai:
12:00- 13:00: teatru pentru copii, Zana Maseluta.

“Zana Maseluta” are o abordare usor diferita a problemei spalarii dintilor si a aparitiei cariilor. Caria este personajul negativ al povestii, iar copiii nu trebuie sa se imprietenesca cu ea. Zana Maseluta concepe un plan alaturi de cei mici pentru a-i scapa pe oameni de Carie.

Spectacolele Alba ca Zapada si Cenusareasa ce se vor desfasura pe 29, respectiv 30 mai vor inchide Festivalul de Teatru organizat la mallul Liberty Center din capitala.

Sursa: Renne
Sursa foto: wearsvalleyhomes.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.