Prince of Persia se lanseaza si in format Imax

Scris de

Corporatia Imax a anuntat recent ca filmul de aventura “Prince of Persia: The sands of time” se lanseaza international in 53 de cinematografe IMAX. In 20 dintre ele a aparut deja din 19 mai.

Filmul produs de Jerry Bruckheimer, regizat de Mike Newell, cu Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Sir Ben Kingsley si Alfred Molina in rolurile principale va aparea si la noi in varianta IMAX, incepand cu data de 28 mai.

“Prince of Persia: The sands of time” este adaptat dupa seria de jocuri “Prince of Persia”. Vedem astfel povestea unui print, Dastan, caruia i se alatura in aventura sa  un prieten neasteptat: printesa Tamina. Impreuna apara  un pumnal antic de forte malefice care vor cu orice pret puterea acestei arme de a controla timpul.

Pintre filmele regizate de Mike Newell se  mai numara “Harry Potter and the Goblet of Fire”, “Donnie Brasco”,  cu  Al Pacino si Johnny Depp si “Four Weddings and a Funeral”.

Sursa: movieweb.com
Sursa foto: movieweb.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.