Targul Organizatiilor Studentesti: oportunitati pentru tineri

Scris de

Buy generic viagra soft pills

rganizatiilor-Studentesti-173×300.jpg” alt=”Targul Organizatiilor Studentesti” width=”173″ height=”300″ />Biblioteca Metropolitana Bucuresti, in parteneriat cu Student News, organizeaza Targul Organizatiilor Studentesti in data de 14 octombrie, intre orele 12:00 – 19:00. Evenimentul va reuni 17 dintre cele mai active asociatii studentesti din Bucuresti.

In cadrul targului, studentii bucuresteni vor avea ocazia sa afle despre proiectele la care pot participa si despre oportunitatile de voluntariat din cadrul asociatiilor studentesti, realizand un pas important in dezvoltarea lor personala si profesionala. Vor fi prezenti la stand: AEGEE Bucuresti, AIESEC Bucuresti, ASCIG, ASER, ASJC – Youthpress Romania, ASPSE, ASUB, BEST Bucuresti, BOS, BYP, DaAfaceri, EESTEC Bucuresti, ELSA Bucuresti, PRIME Bucuresti, SISC, Asociatia Team Work si VIP Romania.

De-a lungul zilei, in paralel cu prezentarile de la stand, se vor desfasura conferinte si seminare organizate de asociatiile studentesti in cadrul carora se va discuta despre voluntariat si oportunitatile de a participa activ la dezvoltarea societatii si vor fi prezenti membri ai organizatiilor studentesti si personalitati din mediul de afaceri. Pentru a participa la aceste prezentari, studentii se pot inregistra in prealabil pe site-ul evenimentului, Targ.studnews.ro.

In plus, studentii care viziteaza targul vor avea ocazia sa castige premiile puse la dispozitie: doua locuri gratuite la training-ul pe tema Fondurilor Europene organizat in perioada 29-30 octombrie 2011 si cinci burse la un program de educatie manageriala organizat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.