A murit Andy Whitfield, actorul care l-a interpretat pe Spartacus

Scris de

andy whitfield spartacusActorul Andy Whitfield, care a interpetat rolul lui Spartacus in serialul “Spartacus: Blood and Sand”, a murit de cancer la varsta de 39 de ani.

El a fost diagnosticat in martie 2010 cu limfom non-Hodgkin in ultima faza. Tratamentul pe care l-a urmat a parut ca a avut efect, insa in luna septembrie a anului trecut, boala a recidivat.

“Intr-o dimineata frumoasa si insorita, in Sydney, inconjurat de familie, in bratele iubitei sale sotii, frumosul si tanarul nostru luptator Andy Whitfield a pierdut lupta de 18 luni cu limfomul non-Hodgkin”, a declarat Vashti Whitfield, sotia actorului.

Chris Albrecht, presedinte si CEO al Starz, compania producatoare a serialului “Spartacus: Blood and Sand”, a declarat ca este “profund indurerat” de pierderea lui Whitfield.

Actorul a devenit cunoscut datorita rolului lui Spartacus, un sclav de origine traca, in serialul australian “Blood and Sand”. Andy Whitfield a jucat in toate cele 13 episoade ale primei serii, insa boala l-a impiedicat sa mai apara in continuare in aceasta productie.

Cei de la postul de televiziune Starz au asteptat vindecarea actorului si au hotarat sa realizeze in continuare serialul. Seria a doua, numita “Gods of the Arena”, s-a concentrat pe evenimente petrecute inaintea celor din “Blood and Sand”.

Insa in ianuarie 2011, starea actorului s-a inrautatit, Liam McIntyre luandu-i locul acestuia.

Andy Whitfield, care a mai jucat în filmele “The Clinic” (2010) si “Gabriel” (2007), s-a nascut in Tara Galilor, dar ulterior s-a mutat în Australia. Primul sezon al serialului care l-a facut celebru a fost difuzat si în Romania, de postul HBO.

http://www.youtube.com/watch?v=vm2s64sNRaY&feature=player_embedded

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: E! Online

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.