Cine sunt castigatorii Teen Choice Awards 2011

Scris de

teen-choice-awards-2011Editia din 2011 a premiilor Teen Choice Awards a avut loc in Los Angeles si a fost gazduita de Kaley Cuoco. Printre marii castigatori ai serii se numara cantaretele Taylor Swift (6 premii) si Selena Gomez (5 premii), filmele “Harry Potter and The Deathly Hallows” (7 premii) si “The Twilight Saga: Eclipse” (4 premii), precum si serialul “Vampire’s Diaries” (5 premii).

In afara de marele premiu al evenimentului, Swift a mai primit alte cinci distinctii, printre care si Cea mai buna interpreta, Cea mai buna interpreta de muzica country si Cel mai bine imbracata vedeta pe covorul rosu. Gomez a triumfat la cinci categorii, inclusiv pentru Cea mai frumoasa vedeta si Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie.

Actorii din seria Harry Potter au primit sapte distinctii, printre care si Cea mai buna actrita intr-un film SF/fantezie (Emma Watson), Cel mai bun actor in rol negativ (Tom Felton) si Cel mai bun film SF/fantezie.

Filmul “The Twilight Saga: Eclipse” a primit patru premii, inclusiv Cel mai bun actor intr-un film SF/fantezie (Taylor Lautner) si Cel mai bun vampir (Robert Pattinson). “The Vampire Diaries” a fost recompensat cu cinci trofee, inclusiv pentru Cel mai bun serial SF/fantezie.

Printre castigatori se mai numara si Justin Bieber, Johnny Depp, Angelina Jolie, Bruno Mars, Katy Perry, Cameron Diaz, Demi Lovato, serialele “Glee” si “Gossip Girl“.

Selena Gomez & The Natural, One Republic, Demi Lovato si will.i.am au concertat in cadrul acestui eveniment.

Lista completa a castigatorilor o aveti aici.

Autor: Pescaru Constantin

Sursa: Contact Music
Sursa foto: Just Jared Jr

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.