Verdict final: Simon Monjack a murit de pneumonie

Scris de

Medicii legisti au descoperit cauza mortii lui Simon Monjack. Scenaristul a murit de pneumonie, la fel ca sotia sa, Brittany Murphy. Avea doar 40 de ani.

Scenaristul englez a fost gasit mort in resedinta sa din Hollywood, pe 23 de Mai, la doar cinci luni de la disparitia sotiei sale.

Sunt inca socata de moartea fiicei mele Brittany si a ginerelui, Simon. Insa ma bucur ca s-a dezvaluit cauza mortii lui Simon, pentru ca speculatiile din presa sa inceteze. Asa cum am crezut si in cazul fiicei mele, nu a fost vorba de o supradoza de droguri”, a afirmat Sharon Murphy, mama lui Brittany.

Actrita Brittany Murphy, care a fost gasita fara suflare pe 29 Decembrie, avea numai 32 de ani in momentul disparitiei. Cauza mortii a fost pneumonia, anemia fiind un factor contributiv.

Sursa: Female First
Sursa foto: Pynk Celebrity

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. IOANA says:

    Am mai citit de acest scenarist,ma intreb, intr-o asa tara civilizata sa mori de pneumonie?Ciudat dar aceasta boala se trateaza doar daca nu vrei sa mergi la consult,eu cred ca el a vrut sa moara,dorul de iubita lui l-a facut sa nu-i mai pese de persoana lui.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.