Cele mai ciudate 10 saruturi intre vedete

Scris de

Angelina Jolie si James HavenUn sarut ar trebui sa fie sexy si sa-ti dea fiori pe sira spinarii – asta e parerea generala. Dupa dictionar, a saruta = a (se) atinge cu buzele in semn de respect, de prietenie, de umilinta sau ca o manifestare erotica. In unele cazuri, un sarut poate fi insa atat de ciudat incat sa provoace un cu totul alt fel de fiori. Primul exemplu, cel de mai sus, ii are ca protagonisti pe Angelina Jolie si James Haven, fratele ei.

Mai jos, un top al altor impreunari de buze, limbi si uneori alte parti ale fetei, care par cumva nepotrivite, chiar daca e vorba de vedete, carora le place sa fie in centrul atentiei:

10. Andy Dick si Jeffrey Ross;
9. Christina Aguilera, Britney Spears si Madonna;
8. George Bush si Barbra Streisand;
7. Gary Busey si un cimpanzeu;
6, 5 si 4. Tommy Lee si Criss Angel. Tommy Lee si Lukas Rossi. Tommy Lee si Dave Navarro;
3. Will Ferrell si Sacha Baron Cohen;
2. Hugh Heffner si Kendra;
1. Kirk Douglas si Jhon Travolta.

Andy Dick si Jeffrey RossChristina Aguilera - Britney Spears - MadonnaGeorge Bush si Barbra StreisandGary Busey si un cimpanzeuTommy LeeTommy Lee si Criss AngelTommy Lee si Dave NavarroWill Ferrell si Sacha Baron CohenHugh Heffner si KendraKirk Douglas si Jhon Travolta

Sursa: RENNE
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.