Cocktailuri pentru petrecerile la piscina

Scris de

Noptile toride de vara si cocktail-urile reci ca gheata inseamna un singur lucru: e timpul pentru o petrecere la piscina!

Exista o varietate de bauturi tropicale, inghetate care nu doar vor racori ci ne vor ajuta sa uitam de vremea caniculara. Ce ar trebui sa alegem pentru o petrecere reusita la piscina? Iata topul celor mai racoritoare si gustoase cocktailuri.

1. Bitter Lemon Cooler

cocktail Bitter Lemon

Ginul este una din bauturile spirtoase preferate in momentul in care temperatura incepe sa creasca. Vermut sec, gin, sirop rosu, suc de lamaie proaspat, bautura din lamaie amara, iata reteta unei bauturi revigorante!

2. Pina Colada

Este o bautura care te racoreste imediat. Cu doar trei ingrediente: rom, lapte de cocos si suc proaspat de ananas, este foarte rapid si usor de facut.

Pina Colada

3. Guava Rose

Guava Rose

Amestecul  revigorant are in compozitie guava, sirop de trandafiri si bautura braziliana Leblon Cachaca.

4. Chairman’s Refresher

Bautura  racoritoare a fost creata de barmanul si consilierul site-ului Liquor.com, Jim Meehan. Pentru a face gustosul cocktail este nevoie doar de apa de nuca de cocos, castraveti si romul Banks 5-Island.

Chairmans Refresher

5. Mai Tai

Bauturile tiki sunt din nou populare, si acest cocktail clasic a trecut testul timpul.

cocktail Mai Tai

Mai Tai are in compozitie suc de lamaie proaspat, sirop de bomboane, sirop de migdale, lichior de portocale si un sortiment de rom, cum ar fi Appleton Estate sau  El Dorado vechi de 12 ani.

6. Sherry Cobbler

Amestecul racoros a fost creat dupa modul in care consumatorii de alcool din trecut pastrau bauturile reci. Cocktailul se preapara din sirop simplu, sherry Amontillado sec si garnitura din portocala.

cocktail Sherry Cobbler

Autor: Laura Anton

Sursa: Huffingtonpost
Sursa foto: Huffingtonpost

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.