Colectia toamna-iarna 2013/2014 a designerului rus Ulyana Sergeenko

Scris de

Ulyana SergeenkoUlyana Sergeenko se numara printre cei mai apreciati designeri ai momentului, desi nu este un nume cu vechime in lumea modei. Ulyana s-a remarcat ca designer odata cu lansarea colectia toamna/iarna 2011-2012. Creatiile sale reflecta stilul aristocratic rusesc si sunt intampinate cu entuziasm de femeile moderne.

Sotie a unui oligarh rus si fost manechin, Ulyana nu s-a limitat la imaginea de fashion icon contemporan. Ea si-a creat propria linie vestimentara, inspirata din pictura, basme, filme rusesti vechi si din folclorul slav.

In 2012, frumoasa rusoaica a fost mentionata in topul celor mai elegante femei de pe planeta, top care a fost stabilit de Vanity Fair. Cu fiecare aparitie, Ulyana Sergeenko isi promoveaza imaginea casei de moda prin stilul vestimentar inconfundabil si maniera in care reinventeaza elementele traditionale rusesti. Creatiile sale sunt percepute ca o extensie a propriei garderobe.

Printre vedetele care au fost cucerite de designerul rus se numara Lady Gaga, Aïssa Maïga, Rita Ora si Dita Von Teese. Noua ne place Ulyana si va invitam sa-i vizualizati colectia toamna/iarna 2013-2014, intitulata “Russian Gothic”, in cadrul careia modelele au defilat cu genele inlacrimate.

 

 

Sursa: Elle
Sursa foto: Elle

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.