Corpul lui Beyonce, adorat de femei

Scris de

BeyonceCantareata Beyonce are cel mai frumos trup, in opinia femeilor britanice, in timp ce barbatii o prefera pe actrita Megan Fox, potrivit unui studiu recent condus de Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Beyonce a strans 24% din voturile femeilor, dar 1 din 5 barbati ar alege-o pe Megan Fox ca prima optiune in topul celebritatilor cu care ar face sex, daca ar primi acordul partenerei de viata.

Sondajul le-a discreditat pe Katie Price si Victoria Beckam, atat femeile cat si barbatii considerandu-le vedetele cel mai putin atragatoare.

Beyonce a obtinut 34 de procente din partea ambelor sexe pentru cel mai frumos fund, in timp ce un sfert din respondenti au observat ca are si cele mai frumoase picioare. De asemenea 23% din femei au remarcat la artista cel mai frumos decolteu. La aceasta categorie, barbatii le-au clasat la egalitate pe prima pozitieĀ  pe Angelina Jolie si Megan Fox. In schimb, partenera lui Brad Pitt are un procent in plus in fata actritei din Transformers la titlul de cei mai frumosi ochi ai unei celebritati.

Actrita britanica Keira Knightley are cea mai draguta fata si este urmata la un procent de Jennifer Aniston. Aceasta din urma a triumfat fara discutie la categoria cea mai frumoasa coafura si in ciuda ghinionului in dragoste, este preferata de 28% dintre barbati in ceea ce priveste vedeta cu care reprezentantii sexului tare s-ar casatori.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Keira Knightley e de-a dreptul antipatica (IMO). Cred ca la capitolul cel mai frumos trup, primele locuri au fost clar ocupate de vedetele care si-au expus corpul mai mult decat restul.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.