Cupluri cu lipici pe marile ecrane

Scris de

Multe perechi de actori au incantat publicul cu prestatiile lor de-a lungul timpului. Unii au reusit sa transmita chimia dintre ei si dincolo de ecran. Altii s-au potrivit atat de bine pe platourile de filmare, incat au jucat in mai multe filme impreuna. Am reunit intr-o ordine aleatorie cateva dintre cuplurile de actori care au fost protagonistii mai multor productii in aceeasi formula. Nu ma refer la serii, seriale sau continuari ale unor filme, ci roluri si personaje diferite.

1. Meg Ryan si Tom Hanks – A fost o perioada in care producatorii de filme si-au dat seama ca acest cuplu transforma o poveste intr-una de succes. Numai trei s-au materializat insa. Cei joi au jucat impreuna in “Joe versus the volcano” in 1990, “Sleepless in Seattle” (1993) si in “You’ve got mail” (1998).


2. Tom Cruise si Nicole Kidman – Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Days of Thunder” in 1990. Si-au transpus povestea de dragoste in realitate si s-au casatorit. Au mai aparut apoi impreuna in “Far and Away” (1992) si “Eyes Wide Shut” (1999). Casnicia lor a tinut doar 10 ani.

 

3. Leonardo DiCaprio si Kate Winslet – Una din perechile care au ramas in istoria cinematografiei pentru tragica poveste de iubire din “Titanic” (1997) s-a reunit in 2008 pentru o noua productie. “Revolutionary Road” nu a atins nici pe departe succesul anterior, dovedind ca scanteia compatibilitatii dintre doi actori poate sa moara in timp.

4. Richard Gere si Julia Roberts – Un alt cuplu celebru a fost indragit de publicul filmelor din anii ’90. Au facut senzatie in “Pretty Woman” si nu au dezamagit nici cu cea de-a doua aparitie impreuna in comedia romantica “Runaway Bride”.


5. Ben Affleck si Jennifer Lopez – Pentru ei, lucrurile au stat invers decat in cazul cuplului Cruise-Kidman. “Bennifer” era sintagma cu care presa ii rasfata pe cei doi indragostiti din viata reala. Un producator a vrut sa speculeze succesul lor si le-a propus un film in care sa joace impreuna. Contrar asteptarilor, “Gigli” nu a reusit sa acopere nici cheltuielile de productie din incasari si a fost desemnat cel mai prost film al tututror timpurilor la Zmeura de Aur. Un an mai tarziu, in 2004, cuplul vrea sa-si ia revansa, dar incercarea cu “Jersey Girl” se dovedeste a fi complet neinspirata.
6. Antonio Banderas si Salma Hayek – El din Spania, ea din Mexic. Pare o reteta potrivita pentru o flacara a pasiunii de care publicul pare sa nu se mai sature. Inca din 1995, cand au filmat “Desperado”, cei doi pareau ca sunt facuti pentru a juca impreuna. Au aparut apoi in “Frida” (2002), unde nu au interpretat un cuplu, “Once upon a time in Mexico” (2003), iar in 2010 si-au anuntat reunirea pentru vocile din viitorul film derivat din seria “Shrek”, Banderas fiind deja cunoscut pentru interpretarea motanului.

 

7. Kate Hudson si Matthew McConaughey – S-au iubit si s-au urat in comedia romantica “How to lose a guy in 10 days” (2003), dar s-au inteles atat de bine pe platourile de filmare, incat in 2008 s-au reintalnit pentru “Fool’s Gold”. Si ca sa demonstreze ca exista intr-adevar o compatibilitate intre ei din punct de vedere profesional, planuiesc deja cel de-al treilea film impreuna.

Lista ramane deschisa. Voi ce cupluri de actori ati remarcat in mai multe filme?

Sursa: Renne
Sursa foto: Zimbio

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.