De pe culmile succesului in necunoscut si viceversa

Scris de

Mari actori au fost inlocuiti recent pe ecrane de nume noi, tinere talente sau vedete trecatoare. Promovarea accesului la vedetism prin intermediul mass-media a dus la transformarea unor nume necunoscute in actori de pe covorul rosu. Pasionatii de film nu mai merg la cinematograf sa-i vada pe Gwyneth Paltrow sau pe Orlando Bloom. E suficient un subiect bun si uite asa se umple box-office-ul.

Hollywood-ul nu mai da bani sa angajeze actori grei. Producatorii au vazut ca merge si altfel. Un exemplu este Avatar, care a doborat toate recordurile cu Sam Worthington si Zoe Saldana in rolurile principale. Exceptia a fost doar Sigourney Weaver, distribuita intr-un rol secundar, insa de mare efect.

O alta rasturnare de situatie poate fi considerata si suma de pelicule care au anuntat nume cunoscute pe afis, dar s-au dovedit a nu fi pe gustul publicului. Asa s-a intamplat cu “Duplicity”, in care a jucat Julia Roberts sau “Year One” cu Jack Black.

Pe de alta parte, revenirea lui Robert Downey Jr. i-a adus acestuia doar aprecieri. Dupa “Iron Man” si “Sherlock Holmes”, cota actorului a crescut.

Vara aceasta, se asteapta revenirea pe marile ecrane a lui Tom Cruise si Cameron Diaz in pelicula “Knight and Day”. Si Russell Crowe va reaparea, dand viata personajului clasic Robin Hood.

O alta strategie folosesc Matt Damon si George Clooney. Ei joaca in filme care le asigura un profit de pe urma caruia isi permit sa apara si in roluri dragi sufletului lor. In acelasi timp, Jennifer Aniston si Meryl Streep sunt intr-o continua ascensiune, in ciuda criticilor care apar la adresa lor.

Prin urmare, nu exista o reteta a succesului nici in ceea priveste urcusul pe treptele succesului si mai ales, este uneori de neinteles cum se ajunge de la a fi vedeta la a deveni necunoscut.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.