Legendarul Steve Wozniak il apara pe inginerul buclucas de la Apple

Scris de

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak il apara pe Gray Powel, inginerul buclucas de la gigantul IT care a uitat prototipul de iPhone 4G intr-un bar.

Woz a facut haz de necaz si a trimis prietenilor sai o fotografie cu el. Legendarul Steve purta un tricou cu mesajul “Am iesit la baut cu Gray Powell si tot ce am primit a fost un amarat de prototip de iPhone”. Si, bineinteles avea in mana un iPhone si dadea pe gat o bere…
Wozniak este cunoscut pentru umorul sau si glumele sale.

Prototipul uitat de Powell in bar este baza viitorului model iPhone 4G. Acesta nu a fost anuntat oficial, dar in fiecare vara Apple lanseaza cate un nou model. Site-urile de IT si tehnologie au dat de mult pe surse stiri ca noul iPhone 4G va sosi in acest an, insa pana saptamana trecuta nimeni nu a avut acces la model. Gizmodo a prezentat in detaliu dispozitivul, pe care l-a cumparat cu 5.000 de dolari. Dezvaluirea a adus 8 milioane de vizitatori pentru povestea originala, 2 milioane pentru urmatoarea, 1,4 milioane de vizitatori pentru raspunsul Apple si tot cam 1,4 milioane pentru urmatoarele 3 subiecte pe tema, potrivit PC World. Fapta inginerului a devenit motiv de gluma in SUA, fiind satirizata inclusiv la emisiunea lui David Letterman.

Sursa: VentureBeat
Sursa foto: VentureBeat

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] se pune dupa ce politia a facut vineri seara un raid acasa la Jason Chen, editorul Gizmodo care a facut senzatie saptamana trecuta cu prezentarea detaliilor privind viitorul iPhone 4G. Povestea spusa peste tot […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.