E oficial: Robbie Williams se casatoreste

Scris de

Dupa multe speculatii in presa, Robbie Williams a anuntat in urma cu cateva zile ca se va casatori cu actrita americana Ayda Field.

Ceremonia va avea loc in acest week-end, pe insula Santa Catalina, din aproprierea coastei Californiei si ii va avea ca invitati doar pe membrii familiei si prietenii apropiati.

Viata amoroasa a lui Robbie Williams a tinut intotdeauna pagina intai a tabloidelor. Printre partenerele lui se numara fosta Spice Girls, Geri Halliwell, Nicole Appletone, din trupa All Saints, Andreea Corr, Cameron Diaz si Valerie Cruz.

In 2006, a cunoscut-o pe actrita si comediana americana Ayda Field, pe care a cerut-o in casatorie anul trecut, in direct, la un post de radio din Sydney, Australia. Desi Robbie a declarat atunci ca a fost doar o gluma, dupa cateva luni a confimat logodna cu Ayda.

Dupa luna de miere, Robbie Williams se va intoarce in Marea Britanie, pentru lansarea noului single Shame, alaturi de trupa Take That.

Sursa: The Sun
Sursa foto: Fashion By Me

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.