Eros Ramazzotti vine la Bucuresti

Scris de

Eros Ramazzotti va concerta pe 10 iulie la Stadionul de Rugby de la Arcul de Triumf. Spectacolul face parte din turneul pe care artistul l-a inceput in 2009 pentru promovarea celui mai recent album “Ali e radici“.

Artistul, in varsta de 47 de ani, si-a inceput cariera in anul 1984. Albumul “Ali e ridici” a fost lansat pe 22 mai 2009 , contine 11 melodii si este cel de-al 11-lea disc din cariera sa muzicala de 26 de ani. Printre hiturile care l-au consacrat pe cantaretul italian se numara: “Cose della vita”, “Piu bella cosa”, “Fuoco nel fuoco”,  “Adesso Tu”, “Se bastasse una canzone”. Duetele inregistrate cu artistii internationali: Luciano Pavarotti, Laura Pausini, Ricky Martin, Andrea Bocelli, Cher, Tina Turner, Anastacia si Joe Cocker l-au clasat pe Eros Ramazzotti in fruntea topurilor internationale.

Eros Ramazzotti nu se afla la primul spectacol in Romania. Acesta a sustinut un concert live in decembrie 2007 la Sibiu, la invitatia Primariei Municipiului.

Recitalul lui Eros Ramazzotti va putea fi urmarit incepand cu ora 20:00 pe Stadionul Iolanda Balas-Soter, B-dul Marasti nr. 18-20, sector 1, iar preturile biletelor variaza intre 160 si 490 lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: ramazzotti.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.