Festivalul Club A va avea loc intre 13 – 18 mai

Scris de

/>Club A si ASAUIM (Asociatia Studentilor Arhitecti si Urbanisti “Ion Mincu”) organizeaza o noua editie a Festivalului ”Club A” in Centrul Vechi al Capitalei.
Club A a organizat sase editii ale “Festivalului Club A” (1969, 1971, 1979, 1981, 1990, 1999) prin care au fost promovate si premiate o serie de trupe romanesti aflate la inceput de drum.
Festivalul “Club A” din acest an va aduce in atentia publicului un spatiu care a facut istorie pe plan cultural și artistic, inainte și dupa 1989. In cadrul editiei actuale va fi organizat si un Festival al Artelor, in care studentii arhitecti invita publicul bucurestean sa participe la un spectacol stradal conceput ca o parada a creatiei studentesti.

Festivalul Club A se va desfasura pe trei componente de program:

1.Scena muzicala Club A (instalata pe strada Eugen Carada):
Timp de sase zile vor concerta 42 de trupe folk / rock / jazz / electro, cate șapte formatii pe zi. Au confirmat prezenta pentru datele respective:
Vineri, 13 mai: Urma, Vita de Vie, NightLosers, Florian din Transilvania
Sambata, 14 mai: Timpuri Noi, Doru Stanculescu și Sorin Minghiat, Travka, byron, Trupa Veche
Duminica, 15 mai: Luna Amara, Blackbeers, Basorelief, Les Elephantes Bizarres
Luni, 16 mai: Partizan, Zob, Șuie Paparude, Mircea Vintila și Brambura, Tiptil, Central Warehouse
Marti, 17 mai: Spitalul de Urgenta, Vunk, Tapinarii, The MOOoD, Parazitii, Sarmalele Reci
Miercuri, 18 mai: OCS,Mike Godoroja & Blue Spirit, Nicu Covaci, Voodoo.
In prima parte a programului zilnic vor performa trupele debutante inscrise in concursul pentru cea mai buna exprimare scenica.

2.Cafeneaua culturala Club A (in cortul de pe strada Lipscani):
Aceasta va reprezenta spatiul de comunicare a proiectelor pe care Institutia Culturala Club A le-a derulat inca de la inceputuri(1969):

3. Evenimente stradale:

4. Eveniment umanitar

Campanie de ajutorare pentru Marian Teofan, bebeluș diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica congenitala cu celule precursoare B. Campania a fost initiata de www.prinromania.eu (Detalii despre acest caz pe www.bebemarian.wordpress.com)

Durata festivalului: 13-18 mai 2011, intre orele 12.00-23.00

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.