Google angajeaza clarvazatori si ghicitori in bobi

Scris de

Google, cel mai mare motor de cautare al lumii, este sub asalt. Si nu oriunde, ci exact in zona unde se pricepe cel mai bine si de unde face cei mai multi bani: cautarea pe net.

Gigantul nu se mai poate baza doar pe faimosii sai algoritmi si rangurile acordate paginilor web pentru a gasi informatiile relevante de pe internet.
Asa ca a postat pe internet un anunt ca angajeaza “autocompletatori”, care sa sugereze cuvinte si fraze pe masura ce introduci date in casuta de cautare. “Pozitia este localizata in Mountain View, California (sediul Google -nr), si localitati obscure din jurul lumii”.

Partea haioasa acuma vine: “Mediumurile certificate sunt preferate: ghicit in palma, tarot, hipnoza, astrologie, numerologie, rune si/sau aure”, se arata in descrierea postului.

Desigur, multe alte companii din domeniul cautarii se bazeaza pe oameni pentru a da utilizatorilor rezultate relevante – Lycos, AltaVista, sau, mai nou, Ask.com – dar nu cred ca divinatia in rune si astrogramele vor ajuta Google la cautari mai performante. Si asta pentru ca exploziile solare pot crea bruiaje cosmice care sa perturbeze intregul de sistem de clarvazatori in bobii de fasole ingerati la pranz. In plus, razele Gamma s-au dovedit un real pericol aure iar statistica pentru numerologie…

Sau e doar o gluma de 1 aprilie…

Sursa: The Business Insider
Sursa foto: www.gather-network.eu

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. ufo says:

    Ghicitori in BOOBI poate. 😀

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.