Hackerii umilesc din nou Sony in privinta Play Station 3

Scris de

sale viagra online

” />Intr-o ironie a sortii, hackerii au reusit sa repuna in softul de pe consolele Play Station 3 optiunea de instalare a unui alt sistem de operare (“Install Other OS”).

Aceasta este o noua umilinta a Sony, din moment ce aceasta caracteristica este cea pe care Sony a eliminat-o anul trecut si care a cauzat furia utilizatorilor propriei console, chiar si a acelora care nu foloseau optiunea. Sony are de luptat si impotriva unui proces declansat de utilizatorii nemultumiti de eliminarea unei optiuni a PS3 cu care dispozitivul fusese dotat din start. Ba mai mult, absolut toti utilizatorii au fost obligati sa faca downgrade-ul.
Aditional, cateva agentii si institutii guvernamentale foloseau puterea de procesare a cipurilor PS 3 si optiunea “Other OS” pentru a instala noi sisteme de operare. Unele chiar au realizat supercomputere din Play Station iar acum nu mai erau capabile de a trece la folosirea de noi modele si upgrade.

Partea si mai suculenta abia acuma vine: popularul hacker GeoHot (George Hotz -nr) a folosit aceasta optiune de a instala un nou sistem de operare pentru a juca jocuri piratate si instala software neautorizat.
Ca urmare a bataliilor avute de Sony cu utilizatorii sai, gruparea de hackeri Anonymous a atacat Play Station Network, pe care au facut-o indisponibila. Dupa care, in doua randuri, alti hackeri au furat conturile si datele private ale utilizatorilor si, posibil, datele cardurilor de credit, mai intai pentru 77 milioane de utilizatori PSN si apoi pentru alte 25 milioane de oameni de foloseau Sony Online Entertainment.

Asta da razbunare subtila…

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] Street” pana la rascoala dintr-un sat chinez si protestele impotriva lui Vladimir Putin, de la hackerii care au umilit Sony pentru ca le-a calcat in picioare drepturile, anul 2011 a fost unul al […]

  2. […] daca nu isi schimba mentalitatea in privinta utilizatorilor sai. Iar faptul ca a eliminat optiunea “Other OS”, de instalare a unui alt sistem de operare pe consolele Play Station 3 si procesomania legata de […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.