Sony, hackerita din nou: alte 25 de milioane de conturi la risc

Scris de

Sony a ajuns din lac in put! Dupa ce Play Station Network a fost sparta de hackeri iar datele a 77 de milioane de utilizatori au fost compromise, compania a descoperit un alt atac, acum asupra Sony Online Entertainment.

De aceasta data, bresa de securitate a expus datele a 24,6 milioane de conturi iar 20,000 de date private despre cardurile de credit si conturi bancare e posibil sa fi fost furate.
Sony a oprit toate serviciile Sony Online Entertainment luni, cand a aflat de atac.

Atacurile au avut loc in zilele de 16 si 17 aprilie, inaintea intruziunii de pe Play Station Network, dar japonezii au aflat de ele abia recent.

Desi atat Visa cat si American Express au precizat pentru Wired ca nu au vreun motiv sa creada ca datele cardurilor de credit au fost compromise, cateva zeci de cititori ai Ars Technica au raportat ca sunt victime ale fraudei legata de PSN.

Sursa: Wired
Sursa foto: Wired

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] de milioane de conturi de pe Play Station Network au fost sustrase, plus alte 25 de milioane de la Sony Online Entertainment. Compania vrea sa isi integreze oferta de jocuri, filme si muzica pe laptopuri, tablete, […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.