Joburile vedetelor inainte de a ajunge celebre

Scris de

Daca te-ai intrebat vreodata cu ce s-au ocupat vedetele inainte de a ajunge celebre, redactorii de la Zimbio au realizat o astfel de lista.

1. Barack Obama

Cu mult timp in urma cel mai puternic om din lume era un simplu vanzator de inghetata. Isi luase aceasta slujba pentru a-si plati taxele la Harvard.

2. Queen Latifah

Inainte de a deveni actrita si o cantareata de renume in muzica hip-hop, Latifah lucra la un Burger King.

3. Julia Roberts

Si Julia Roberts a fost vanzatoare de inghetata inainte sa devina Pretty Woman. Stia ca vrea sa devina actrita, insa cursurile de actorie o obligau sa aiba si un job in plus.

4. Brad Pitt

Inainte de a deveni actor, Brad Pitt purta un costum de pui si facea reclama la un fast-food.

5. Gwen Stefani

In liceu, cantareata Gwen Stefani obisnuia sa lucreze a casa restaurantului Dairy Queen din orasul ei natal, Orange County, California.

6. Madonna

Diva pop a vandut gogosi inainte de a ajunge celebra la unul din cele mai cunoscute lanturi de profil din lume, Dunkin’T Donuts.

7. Jennifer Aniston

Inainte de a juca in serialul Prietenii tai, Jennifer Aniston a fost chelnerita.

Sursa: Zimbio
Sursa foto: Zimbio

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Anca says:

    Ei sunt dovada clară a visului american. Nu cred că am întâlnit astfel de cazuri în România. Viitorul sună bine numai dacă te naști în SUA.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.