Lady GaGa a fost numita cetatean de onoare al orasului Sydney

Scris de

Lady GaGa a fost numita cetatean de onoare al orasului Sydney. Distinctia i-a fost inmanata de primarul metropolei australiene pentru sustinerea comunitatii LGBT.

“Lady GaGa a reprezentat o adevarata forta pentru comunitatea gay din Sydney, iar noi avem o apreciere deosebita pentru oamenii are caror realizari imbratiseaza idealurile si spiritul orasului nostru”, a declarat primarul Clover Moore.

Ea a apreciat faptul ca interpreta si-a folosit influenta pentru a sprijini comunitatea LGBT. “O femeie a ajutat la schimbarea lucrurilor in Statele Unite; a inceput sa cante in baruri mici din New York si a ajuns sa aiba concerte pe arene din intreaga lume. Si as dori sa-i aduc un omagiu acestei artiste pentru faptul ca si-a folosit influenta pentru a ajuta lumea sa constientizeze prejudiciile la care femeile si barbatii homosexuali sunt in contiuare supusi”.

Cu ocazia primirii acestei distinctii, Lady GaGa a concertat de doua ori in orasul australian.

Sursa: ABC
Sursa foto: Central Queensland News

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.