Leonardo DiCaprio si Johnny Depp, cel mai bine platiti actori

Scris de

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio si Johnny Depp sunt cel mai bine platiti actori de la Hollywood, conform unui top al revistei Forbes. In ultimul an, cei doi au castigat 77 milioane de dolari, respectiv 50 milioane de dolari.

DiCaprio a jucat in doua filme in acest an, “Shutter Island” si “Inception”, pelicule ce au avut impreuna incasari de peste un miliard de dolari. Depp, ocupantul locului intai anul trecut, continua sa aiba succes in rolul lui Jack Sparrow din “Piratii din Caraibe”.

“Leonardo DiCaprio obtine mereu un salariu considerabil ca actor, insa anul acesta a primit un procent destul de mare din incasarile celor doua filme”, noteaza jurnalistul revistei Forbes.

Comediantul Adam Sandler s-a clasat pe locul trei cu un castig de 40 milioane de dolari. Actorul este urmat in clasament de Will Smith si Tom Hanks care au obtinut 36, respectiv 35 milioane de dolari.

Publicatia Forbes il descrie pe Sandler ca “un pariu sigur la Hollywood”. Desi peliculele in care joaca nu primesc cronici pozitive din partea criticilor, ele sunt apreciate de publicul larg.

Pentru realizarea clasamentului, jurnalistii de la Forbes au discutat atat cu producatorii, cat si cu avocatii, agentii si persoane din interiorul echipelor de filmare de la Hollywood.

Sursa: BBC
Sursa foto: Reuters

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.