Linda Evangelista vrea 30.000 de lire pe luna pentru fiul ei

Scris de

Linda EvangelistaDupa faimoasa declaratie a modelului Linda Evangelista, conform careia manechinele nu se dau jos din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari pe zi, ultima cerere a acesteia poate parea modesta.

Diva, in varsta de 46 de ani, cere de la fostul iubit, miliardarul Francois-Henri Pinault (49 de ani), detinatorul firmelor de lux Gucci si Yves St Laurent, si tatal fiului ei de patru ani, Augustin, suma de 30.000 de lire pentru intretinerea acestuia. Avocatul ei a spus unui tribunal din Manhattan ca Pinault a incetat sa mai plateasca vreun penny pentru cresterea fiului sau.

Intrebata cat munceste intr-o saptamana, Linda a raspuns curtii: “In zilele cand nu muncesc, lucrez la imaginea mea. Trebuie sa muncesc pentru urmatorul job si sa-mi mentin imaginea, exact ca un atlet”, apoi a adaugat: “Cand muncesc, pot fi solicitata 16 ore pe zi”.

Pinault este casatorit acum cu actrita mexicana Salma Hayek. Se spune ca o rasfata cu cadouri pe fiica lor Valentina, in varsta de trei ani. Avocatii Lindei declara ca Augustin ar trebui sa se bucure de aceleasi beneficii. Identitatea tatalui a fost tinuta secreta de Linda pana luna trecuta, cand au fost depuse documentele curtii. Ambele parti au refuzat sa comenteze dupa proces.

Autor: Adriana Serban

Sursa: Mirror
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.