Matt Damon va fi tata pentru a treia oara

Scris de

Actorul Matt Damon si sotia sa Luciana Barroso isi vor imbogati familia cu inca un copil. Informatia a fost oferita de catre un purtator de cuvant al actorului care a spus ca “toata lumea este foarte incantata.”

Cuplul mai are 3 fete: Alexia, in varsta de 11 ani, dintr-o casatorie anterioara a Lucianei, Isabella care va implini 4 ani in iunie si Gia care are 1 an si 8 luni.

George Clooney, unul din prietenii apropiati ai lui Damon a declarat ca actorul este un tata “fenomenal”: “Isi adora copiii si o face foarte bine.”

Matt Damon s-a casatorit cu Luciana, fost chelnerita originara din Argentina, in 2005, iar dupa nasterea primului sau copil, starul din Ocean’s Eleven a dezvaluit ca acest lucru i-a transformat complet viata.

“Inainte nu prea aveam o viata in afara filmelor mele. Lucram o zi intreaga, mergeam la sala si apoi ma culcam. Dar odata cu venirea Isabellei, eu nu mai contam, voiam doar sa ajung acasa sa-mi vad fetita inainte ca ea sa adoarma”, a declarat actorul.

Sursa: People
Sursa foto: People

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.