Naomi Watts o va intruchipa pe Marilyn Monroe

Scris de

Naomi Watts va juca rolul principal intr-un film despre viata lui Marilyn Monroe. Productia cinematografica va fi bazata pe cartea Blonde, un best-seller controversat al autoarei americane Joyce Carol Oates si va fi regizata de Andrew Dominik, cunoscut pentru The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford, cu Brad Pitt in rolul principal.

Blonde a creat multe discutii cand a aparut in 2000, nu din cauza celor 700 de pagini, ci a detaliilor picante despre viata sexuala a celebrei actrite. Un capitol include o intalnire a lui Monroe cu un director de studio care ii cere favoruri sexuale pentru a o promova in cariera.

Cartea vorbeste despre barbatii din viata sex-simbolului secolului 20, atribuindu-le porecle: “fostul-atlet”, “dramaturgul” si “presedintele”, referindu-se desigur la Joe DiMaggio, Arthur Miller si John F Kennedy.
O scena care a provocat multe dispute a fost cea in care Monroe ar fi fost implicata intr-un act sexual cu presedintele american, in timp ce acesta vorbea la telefon cu Fidel Castro.

Actrita a murit in 1962, la varsta de 36 de ani , dupa ce a cules succese eterne cu rolurile din Some Like it Hot, Bus Stop si Gentlemen Prefer Blondes. Nici pana acum nu se stie precis daca moartea ei in urma unei supradoze a fost un accident, o sinucidere sau ceva mai sinistru.

Scriitoarea a recunoscut ca romanul ei nominalizat la premiul Pulitzer nu este exact din punct de vedere istoric, dar ca detine un “adevar poetic.”

Actrita Naomi Watts a dezvaluit in cadrul festivalului de film de la Cannes ca va incepe filmarile pentru pelicula, care va avea acelasi titlu ca si cartea, in luna ianuarie. Viata lui Marilyn Monroe va fi urmarita de la inceputurile ei modeste ca Norma Jeane pana pe culmile celebritatii. “Un copil orfan ratacit la Hollywood”, dupa spusele regizorului Dominik.

Pe Naomi Watts o stim din 21 grams, pentru care a primit o nominalizare la Oscar, sau din The Ring, Mulholland Drive si King Kong. Cel mai recent film al sau, Fair Game, care este prezentat zilele acestea la Cannes, o surprinde in rolul unei agente CIA, decoperita de guvernul american deoarece sotul ei criticase administratia lui George Bush.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: GeometricSleep

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.