Natalie Portman a castigatat Oscar-ul pentru cea mai buna actrita

Scris de

Cea de-a 83-a editie a Premiilor Oscar ce a avut loc seara trecuta i-a purtat noroc lui Natalie Portman. Aceasta a castigat Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Rolul care i-a adus acest premiu este cel din filmul Black Swan, unde Portman interpreteaza o balerina care ajunge in pragul nebuniei.

Este primul Oscar pentru actrita in varsta de 29 de ani. Natalie Portman era considerata favorita la castigarea statuetei de aur, dupa ce a castigat Globul de Aur, Screen Actors Guild Awards si Premiul Bafta.

Actrita a avut adversare de top nominalizate la aceasta categorie:  Annette Bening pentru rolul din ”The Kids Are All Right”, Nicole Kidman pentru prestatia din ”Rabbit Hole”, Jennifer Lawrence pentru ”Winter’s Bone” si Michelle Williams pentru rolul din “Blue Valentine”.

Premiile Oscar au avut loc la Kodak Theatre din Hollywood si au fost transmise live de postul american de televiziune ABC.

Iata si trailer-ul pentru cei care nu au avut inca ocazia de a urmari filmul!

Sursa: Vogue
Sursa foto: Celebuzz

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.