Nicio surpriza: ”The King’s Speech”, cel mai bun film la Oscar

Scris de

The King’s Speech” a fost marele castigator la gala de decernare a premiilor Oscar de aseara. Pe langa trofeul pentru cel mai bun film, Colin Firth a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol principal, iar productia a primit cate un premiu si pentru cel mai bun regizor si┬ácel mai bun scenariu original.

Nici la categoria “Cea mai buna actrita” nu s-a inregistrat o surpriza, Natalie Portman adjudecandu-si mult ravnitul premiu. In rolurile secundare, Christian Bale si Melissa Leo au urcat pe scena pentru a primi cate un Oscar drept recompensa pentru interpretarile lor din “The Fighter”.

Din cele opt nominalizari, “Inception” a cucerit patru trofee la categoriile tehnice (sunet, editare, efecte vizuale) si cinematografie. “The Social Network” a primit trei premii (dintre care unul pentru muzica, premiu pe care eu l-as fi inmanat mai degraba lui Hans Zimmer pentru “Inception”), iar “Alice in Wonderland” doua. Cea mai buna animatie a fost desemnata “Toy Story 3“.

Sursa: Oscars
Sursa foto: Daily Contributor

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.