Potiche, filmul regizorului Francois Ozon, ruleaza in Romania

Scris de

Potiche, cel mai recent film al regizorului francez Francois Ozon, ruleaza in perioada 3-9 iunie, in Bucuresti si in Cluj-Napoca. Lungmetrajul poate fi vizionat in cinematografele Studio, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema din Bucuresti si in Cinema City din Cluj Napoca.

Comedia (care ii are ca actori in rolurile principale pe Catherine Deneuve si Gerard Depardieu) isi plaseaza actiunea in anii ’70, in orasul Sainte-Gudule din nordul Frantei. Catherine Deneuve joaca rolul lui Suzanne, o nevasta-trofeu de varsta mijlocie, care preia conducerea fabricii sotului ei (rol interpretat de Fabrice Luchini) dupa ce aceasta sufera un atac de cord. Sprijinul ei este chiar fostul iubit (Gerard Depardieu), actualul primar comunist al orasului.

Potiche deschide oficial TIFF Cluj-Napoca 2011, in 3 iunie. Filmul a facut parte din selectiile oficiale ale festivalurilor internationale de film de la Venetia si Toronto si a rulat, in Franta, in deschiderea evenimentului Rendez-vous.

Autor: Teodora Lozan

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.