Premiile Bafta si Saptamana Modei la Londra se aliaza

Scris de

2009_BaftaCele doua evenimente importante au anuntat ca se vor desfasura in aceeasi perioada, reusind sa aduca astfel un plus de audienta. Premiile BAFTA 2010 se vor decerna pe 21 februarie, in mijlocul desfasurarii importantei actiuni fashion. Astfel, Saptamana Modei va deveni cea mai stralucitoare din istoria capitalei engleze.

Ideea ii apartine editoarei Lucy Yeomans de la Harper’s Bazaar si presedinta Consiliului Britanic de Moda. Imbinarea celor doua evenimente va contribui la succesul fiecaruia. Vedetele care vor pasi pe covorul rosu sunt in cautarea unei creatii care sa le faca sa straluceasca in acea seara, iar designerii sunt nerabdatori sa atraga atentia asupra noilor tinute de gala.

In plus, viziunea lui Lucy Yeomans este una pe termen lung. Ea incearca sa asocieze tinere talente de pe marile ecrane cu proaspat intratii in lumea modei britanice. In acest fel, s-ar putea naste colaborari ce s-ar putea derula ani de-a randul.

Pentru ca acest lucru sa devina posibil, Yeomans va colabora cu sponsorii premiilor Bafta, Lancome, precum si cu Kate Winslet pentru a organiza un cocktail in cadrul caruia participantii ambelor evenimente sa se cunoasca. Se prognozeaza ca actrita Carey Mulligan, nominalizata pentru rolul din “An Education” si Kristin Scott Thomas, apreciata pentru premiul de cea mai buna actrita in rol secunodar vor fi cele mai vanate de designeri.

Sursa: The Guardian
Sursa foto: Stylebakery

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] cum aminteam anterior, decernarea Premiilor Bafta de anul acesta coincide cu desfasurarea Saptamanii de Moda din Londra. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.