Primavara ne reinventam: prima editie “Redesign yourself” vine in ajutor

Scris de

Anotimpul care isi face inca timid aparitia merge mana-n mana cu o schimbare de look si o redefinire a garderobei. Cum reusim? Ne prezentam mandre la prima editie a targului Redesign yourself si iesim, cu siguranta, din anonimat.

Ne-am obisnuit deja cu targurile capitalei care promoveaza tinere talente, iar Redesign yourself nu face exceptie. Designerul Irina Irimia te asteapta cu o colectie speciala si iti spune la dispozitie sfaturi pretioase, care te vor ajuta sa iei decizia corecta in ceea ce priveste achizitia piesei vestimentare potrivite.

“Imi voi expune creatiile in cadrul acestui targ pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de publicul meu, sa comunic cu el. Ideea targului de reinventare a personalitatii  sunt sigura ca ii va incanta pe toti, pentru ca in aceasta lume multi- tasking uitam sa mai fim cine suntem de fapt. Uitam sa fim noi!”, declara Irina Irimia.

Nu lipsesc designerii de accesorii, cu o multitudine de obiecte deosebite menite sa intregeasca orice tinuta.

Si in cazul in care va intrebati ce mai face amicul nostru Alin Dinica, sa stiti ca ne va astepta, cu drag si multe emotii, in calitate de organizator.

Vizitatorii se vor putea bucura si de o tombola cu numeroase premii, un final perfect pentru un targ care promite multe.

Renne va da intalnire la Redesign yourself, in calitate de partener media, asa ca nu ratati ocazia: sambata, 17 martie, incepand cu ora 12:00 la Reyna Club.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.