Relansare Avatar in toamna si Titanic 3D

Scris de

James Cameron si FOX discuta o eventuala relansare Avatar la sfarsitul acestei veri.

Regizorul a anuntat in cadrul unui interviu pentru USA Today ca intentioneaza sa mai adauge cateva scene care nu au ajuns pe marele ecran. Acestea nu fusesera finalizate la data anuntata pentru lansarea din decembrie 2009. Teoretic, Cameron mai are in jur de 40 de minute de material filmat, insa maximul unui film pentru IMAX nu poate depasi 170 de minute, prin urmare e mai probabil ca vor fi adaugate doar 10 minute la cele 160 ale filmului in forma actuala.

Regizorul a dezvaluit ca este vorba despre o scena in care Jake Sully dovedeste poporului Na’vi ca merita sa li se alature si inca una prezentand o petrecere a locuitorilor Pandorei, unde Tsu’tey se imbata.

Desi Avatar este deja cel mai profitabil film al tuturor timpurilor, cu un total de aproximativ 2,6 miliarde de dolari, producatorii sunt de parere ca pelicula ar mai fi putut acumula cateva milioane de dolari in plus, daca nu s-ar fi suprapus cu Alice in Wonderland al lui Tim Burton, care a fost lansat luna aceasta. Avatar a fost scos din salile IMAX, dar au crescut profiturile pe salile 3D, fapt ce indica o cerere stabila pentru vizionarea filmului. Ramane de vazut daca apetitul cinefililor pentru omuletii albastri se va pastra pana in toamna.

Cameron si Fox pun la cale si una sau doua continuari pentru Avatar. Deocamdata nu exista un scenariu pregatit, dar au loc discutii pe aceasta tema.

Tot in cadrul aceluiasi interviu, James Cameron si-a exprimat intentia de a lansa o varianta 3D pentru celalalt mare succes al sau, Titanic. Aceasta s-ar putea intampla in 2012, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la plecarea vasului in larg.

Sursa: Collider
Sursa foto: Collider

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.