Ryan Reynolds este cel mai sexy barbat in viata

Scris de

Revista People a intocmit clasamentul celor mai sexy barbati in viata cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintare si cine credeti ca este pe primul loc? Ryan Reynolds, actorul canadian de 34 de ani, care ne-a fermecat cu umorul si sarmul sau in fiecare rol interpretat. Scarlett Johansson, sotia sa,¬†este o norocoasa. Bineinteles, si viceversa, dat fiind faptul ca si ea a fost recent numita “Cea mai tare tipa a anului” de revista GQ.

Pe cea de-a doua pozitie s-a situat actorul din serialul “Mad Men”, Jon Hamm, iar Kellan Lutz, vampirul-sexy din seria “Twilight” a obtinut medalia de bronz.

Drake, Matthew Morrison, Jon Bon Jovi, Joe Manganiello, Robert Downey Jr., Jesse Williams si Justin Timberlake au intrat si ei in top 10 barbati sexy. Vin Diesel si Jake Gyllenhaal au fost mentionati pe locurile 11, respectiv 12 de editorii revistei People.

Sursa: People
Sursa foto: Zimbio

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.