Sandra Bullock e cel mai bine platita actrita din lume

Scris de

Chiar daca scandalurile si controversele s-au tinut lant in viata personala, Sandra Bullock nu se poate plange de evolutia profesionala. Revista Forbes a desemnat-o cea mai bine platita actrita a momentului, dupa ce in decurs de un an a reusit sa-si rotunjeasca veniturile cu 56 de milioane de dolari.

Bullock se afla pe locul opt in Topul celor mai puternice vedete, realizat de aceeasi revista. Si nu e de mirare, pentru ca ultima comedie in care a jucat, The Proposal, care a avut un buget de 40 de milioane de dolari a strans aproximativ 320 de milioane de dolari. De asemenea, productia care i-a adus Oscarul, The Blind Side a punctat si ea in jur de 310 milioane de dolari.

Pe locul doi s-au clasat la egalitate Reese Witherspoon si Cameron Diaz, care au castigat atat din filmele in care joaca in prezent si in cele deja lansate in ultimul an, cat si din campanii publicitare.

Printre ocupantele primelor 10 locuri se mai afla si Jennifer Aniston cu 27 milioane de dolari, urmata de Sarah Jessica Parker cu 25 milioane de dolari si Julia Roberts si Angelina Jolie, fiecare cu cate 20 milioane de dolari.

Sursa: People
Sursa foto: TheBosh

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.