Scorpions spune adio fanilor

Scris de

Scorpions Dupa mai bine de patruzeci de ani de cariera, legendara trupa germana intentioneaza sa se retraga din lumina reflectoarelor. Nu inainte de a scoate un ultim album numit ”Sting in the Tail” si de a face un turneu international, care va incepe in primavara si va dura doi sau trei ani. Anuntul a fost facut de fondatorul Scorpions, Rudolf Schenker, pe siteul personal.

Motivul invocat pentru despartire este varsta inaintata a componentilor trupei. ”Nu putem intineri si preferam sa ne retragem dupa un album de succes”, a declarat vocalistul Klaus Meine. ”Vrem sa terminam in glorie si sa ne incheiem cariera printr-un album reusit si un turneu spectaculos”, a adaugat solistul in varsta de 61 de ani.

Fondata in 1965 la Honovra, trupa Scorpions a scos peste 20 de albume si a vandut 22 de milioane de discuri in intreaga lumea. Cel mai cunoscut album al lor este ”Crazy World” si contine hitul ”Wind of Change”, ce a ajuns un simbol al caderii Zidului Berlinului.

Sursa: Spinner.com
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.