Scrisorile lui John Lennon vor fi publicate

Scris de

LennonsPeste 250 de scrisori si carti postale trimise de John Lennon familiei sale si prietenilor urmeaza sa fie publicate pentru prima data.

Autorul Hunter Davies, cel care a scris singura biografie oficiala a formatiei The Beatles, in 1960, incearca sa scoata la lumina fiecare misiva scrisa de catre solistul John Lennon. “Am gasit o multime de scrisori pe care nu le-a vazut nimeni”, a declarat autorul.

Davies, a carui carte va fi editata anul viitor, a spus ca este pentru prima oara cand vaduva lui Lennon, Yoko Ono, si-a dat acordul pentru ca scrisorile personale sa fie publicate. Autorul spune ca “nu vor fi revelatii impresionante”, insa aceste scrisori vor oferi o intelegere mai profunda asupra vietii si dispozitiei lui Lennon. “Il vezi ca pe un suflet zbuciumat. Il vezi amuzant, deschis, deprimat, il vezi in multe ipostaze. Prima lui reactie la orice fel de emotie, fie ca era furie, amuzament sau ura, nu a fost sa imbratiseze pianul sau chitara. Mai degraba lua stiloul si scria”, a mai adaugat autorul.

Davies a adunat o parte din corespondenta prin intermediul caselor de licitatie care au vandut de-a lungul anilor suveniruri cu John Lennon. De asemenea, rudele, apropiatii celor de la The Beatles, negustorii de suveniruri si colectionarii i-au oferit autorului accesul la scrisori.

Sursa: BBC
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.