Singurul Batmobil propulsat de un motor cu turbina, de vanzare pe eBay

Scris de

Batmobil cu turbina

Singurul Batmobil (vestita masina a lui Batman) ce are un motor cu turbina va putea fi cumparat in cadrul unei licitatii pe eBay

Se pare ca recesiunea l-a ajuns din urma si pe Bruce Wayne, alias Batman. Ei bine, nu chiar.

Va mai amintiti de Batmobilul despre care am mentionat luna trecuta, construit de Casey Putsch, omul din spatele firmei Putsch Racing? Ei bine, dragi cititori, masina poate fi a dumneavoastra daca participati la licitatia ce are loc pe eBay si se va termina in aproximativ o saptamana.

Putsch Racing le aminteste doritorilor ca masina are numar de inregistrare in SUA, deci poti sa conduci linistit, fara teama ca politia va fi pe urmele tale.

Un iPad ce contine electronice de bord digitale te ajuta sa monitorizezi motorul si poti sa alegi intre trei tipuri de combustibil: Jet A, kerosen si diesel. Ei bine, nu am spus niciodata ca masina nu va produce poluare.

Cine o va cumpara, va trebui sa plateasca pretul integral la o saptamana de la inchiderea licitatiei si va fi responsabil pentru ajungerea vehiculului la destinatie, conform informatiilor de pe pagina de licitatie.

Momentan, cea mai mare suma licitata este de 620.000 de dolari – suficient cat sa acopere pretul catorva masini care insa nu ar fi potrivite pentru supererou. La urma urmelor, niciuna nu vine echipata cu un motor cu turbina.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Carhumor

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.