Scrisorile lui Richard Burton catre Elizabeth Taylor vor fi publicate

Scris de

Despre mariajul dintre Richard Burton si actrita Elizabeth Taylor a aparut o carte  sub titlul “Dragoste furioasa: Elizabeth Taylor, Richard Burton si casnicia secolului”. Din aceasta, revista Vanity Fair va extrage cateva scrisori de dragoste pe care Burton i le-a scris sotiei sale. De altfel, pe coperta editiei de iulie a publicatiei va aparea o fotografie din tinerete a actritei.

Desi este recunoscuta pentru numeroasele ei casatorii, Taylor a format impreuna cu Burton un cuplu admirat de mass-media. Presa le-a numit atunci relatia ca fiind cea a secolului. De altfel, se spune ca ei au fost un exemplu pentru cuplurile de celebritati formate ulterior. Au trait in extravaganta si opulenta, emanand si o doza puternica de dramatism.

Revista “Vanity fair” il numeste pe Richard Burton un scriitor talentat si plin de lirism, iar pe Elizabeth Taylor, o muza captivanta. Iata cum isi descria viitoarea sotie, atunci cand a intalnit-o la 19 ani:

Era atat de frumoasa incat aproape am izbucnit in ras. Era foamete, incendiu, distrugere si ciuma la un loc, singura care le putea declansa… Sanii ei erau apocaliptici, ar fi putut sa rastoarne imperii inaintea caderii lor… Trupul ei avea o arhitectura miraculoasa…Era superba, fara nicio indoiala. Era generoasa, de o darnicie de nestramutat. Era, intr-un cuvant, prea mult.”

Sursa: Tressugar
Sursa foto: Easyart

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. alex says:

    RICHARD BURTON E MORT! CUM POATE PUBLICA O CARTE ?

  2. Cartea este DESPRE casnicia lui Burton, condimentata cu scrisori scrise de el.
    Autorii sunt Sam Kashner si Nancy Schoenberger.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.