Stallone si-a rupt gatul la filmari

Scris de

Sylvester StalloneActorul Sylvester Stallone sustine ca ultimul sau film contine scene atat de reale, incat si-a fracturat gatul in timpul filmarilor, acum fiind nevoit sa poarte o placuta de metal implantata in gat. In scena respectiva, starul este lovit puternic de actorul Steve Austin. Intamplarea nu este totusi o noutate pentru Stallone, el suferind operatii similare si in timpul filmarilor la Rocky IV.
The Expendables are in distributie o serie de actori din categoria “tough guys” printre care Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si actorul britanic Jason Statham.
Avandu-l ca regizor si scenarist pe Stallone, productia are in centru o echipa de mercenari care se angajeaza intr-o misiune pentru inlaturarea unui dictator. Intr-un rol secundar, o puteti vedea si pe Brittany Murphy, actrita care a decedat luna trecuta in propria locuinta.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Scrape TV

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.