The Social Network, marele castigator la Globurile de Aur 2011

Scris de

In urma decernarii premiilor pentru cea de-a 68-a editie a Globurilor de Aur, marele castigator al serii s-a dovedit a fi “The Social Network”. Pelicula cu sase nominalizari a castigat patru premii importante aseara: cea mai buna drama, cel mai bun regizor (David Fincher), cel mai bun scenariu si cea mai originala coloana sonora.

“The Fighter”, un alt candidat din topul nominalizatilor, s-a ales cu doar doua Globuri de Aur, pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar (Christian Bale), respectiv cea mai buna actrita dintr-un rol secundar (Melissa Leo).

Desi “The King’s Speech” ameninta sa domine evenimentul, doar Colin Firth a urcat pe scena pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor dintr-o drama. Natalie Portman a primit si ea un trofeu pentru cea mai buna actrita datorita rolului din “Black Swan”.  Filmul “Inception” nu a primit niciun premiu.

In ceea ce priveste comediile, “The Kids are All Right” a marcat marele premiu, in timp ce actrita Annette Bening din aceeasi pelicula a primit si ea un trofeu pentru cea mai buna actrita. Cel mai bun actor dintr-o comedie a fost numit Paul Giamatti (“Barney’s Version”).

“Toy Story 3” a fost desemnata cea mai buna animatie a anului trecut, in timp ce musicalul “Burlesque” a fost premiat pentru cel mai original cantec.

La categoria televiziune, drama “Glee” a primit trei trofee, in timp ce Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie a fost inmanat productiei “Boardwalk Empire”.

Robert De Niro a primit premiul special al serii Cecil B. DeMille pentru performantele sale profesionale.

Lista tuturor premiantilor pentru Globurile de Aur 2011 o puteti vedea aici.

Sursa: Renne
Sursa foto: Access Hollywood

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.