HP promite sa aduca webOS si pe netbook-uri

Scris de

Oau! Asta da surpriza: Hewlett-Packard promite sa introduca sistemul de operare webOS si pe netbook-uri, nu numai pe smartphone-uri si tablete.

Informatia a fost scapata de HP pe un site care gigantul l-a realizat pentru a instrui pe cei care revand produsele sale. In esenta, viitoarele dispozitive pe care le va lansa.
Filmuletul vorbeste de marile sinergii care pot rezulta din faptul ca acelasi sistem de operare pe tot felul de gadgeturi, care sa-si “vorbeasca” unul cu altul (sincronizare-nr).
Ceea aduce aminte de “experienta conectata” de care vorbea vicepresedintele HP Todd Bradley.

Zvonurile de pe net indica data de 9 februarie pentru lansarea tabletei webOS, data la care HP are programat un eveniment media. Viitoarele netbookuri webOS vor inlocui, probabil, linia HP Mini cu MIE OS (Mobile Internet Experience -foto), o varianta de Ubuntu Linux dezvoltata de HP.

E bine sa vedem ca HP are o strategie bine definita pentru Palm si webOS, dupa ce am asistat deja la lansarea tabletei Slate 500 cu Windows 7 si a imprimantei e-Station cu tableta Android inclusa

Sursa: Engadget
Sursa foto: FoneArena

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] HP neavand in acest moment in oferta astfel de produse, desi anterior a cumparat Palm si promitea ca va duce sistemul de operare webOS inclusiv pe laptopuri si imprimante… Culmea, dupa ce Palm a fost inchis, HP a facut open source parti din sistemul de operare, […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.