TiPtiL concerteaza in Club A

Scris de

La un an si jumatate de la infiintare, trupa TiPtiL se bucura sa faca parte dintre cei ce sarbatoresc aniversarea celui mai vechi club din România.

La 40 de ani de Club A, de ziua celor 40 de mucenici, TiPtiL va aduce petrecerea jazzaggaefunkdancefun, iar toti cei party-people sunt asteptati sa o consume.

“Am facut cunostinta cu Club A in 2001, in primul an de facultate si am continuat sa-mi petrec noptile pe acolo (martea si miercurea erau preferatele mele) ani de-a rândul, pentru ca atmosfera era prietenoasa si oamenii veseli si simpatici. Nu de putine ori s-a intâmplat sa plec de acolo dimineata, la inchidere, cu primul 601 catre Regie, nerabdatoare sa ma intorc peste câteva ore. Chiar daca am mers la concert, la dans, la vreo lansare de carte sau la teatru, de fiecare data m-am simtit in Club A ca acasa – pentru mine ramâne un loc de exprimare a libertatii si sinceritatii si sunt onorata ca am ocazia sa cânt pe scena aia mica unde au cântat atâtia oameni mari si unde au dansat atâtea mii de picioare” spune Raluca Staicu, inconfundabila amprenta vocala TiPtiL.

TiPtiL inseamna: Raluca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara).

Pret de intrare studentesc: 10 lei

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.