Top 5 cele mai fotogenice destinatii turistice

Scris de

Daca esti pasionat de fotografie si cauti locul ideal in care sa imbini relaxarea cu peisajele uimitoare, site-ul lonelyplanet.com a realizat topul celor mai fotogenice destinatii turistice din intreaga lume. Topul se bazeaza pe recomandarile fotografului Dhaval Dhairyawan, cunoscut pentru fotografiile excentrice din cele mai indepartate zone ale globului.

1. Rajasthan, India

Rajasthanul este o zona plina de culoare si primitoare care imbina elementele traditionale cu modernul. Turistii se pot bucura de festivaluri, drumetii, mancaruri traditionale, vizite la muzeele si palatele din localitate, fiind un adevarat rai fotografic.  Principala atractie a Rajasthanului sunt Festivalul Elefantilor si Festivalul Religios. Este o destinatie recomanda pentru lunile de toamna si primavara.

2. Yellowstone National Park, USA

Parcul National Yellowstone este un mix extraordinar de elemente naturale. Un fotograf veritabil poate petrece saptamani intregi aici fara a se plictisi. Site-ul recomanda insa evitarea vizitelor in perioada verii cand parcul este foate aglomerat.

3. Venetia, Italia

Facem un scurt popas si pe taram european pentru a include in top si orasul italian Venetia. Punctul central de atentie este Festivalul de la Venetia care ne poate asigura cele mai excentrice fotografii, insa orasul italian este ii invata pe turisti sa exploreze podurile, canalele navigabile cu mai multa atentie in timpul mersului cu barca. Este un loc incarcat de romantism, ideal pentru vacante spre sfarsitul lui octombrie si la inceputul lui februarie.

4. Hong Kong, China

Hong Kongul si-a castigat dreptul de  a participa in topul celor mai moderne orase din intreaga lume datorita elementelor arhitecturale si aglomeratiei sufocante. Mixul de lumini si culori in care sunt invaluite cladirile  pot garanta cele mai reusite fotografii din spatiul citadin.

5. Ladakh, India

Ladakh este una dintre cele mai interesante zone ale Indiei datorita calatoriei incredibile pe care o ofera turistilor in universul religios si cultural al Indiei. 

 

Sursa: Lonely Planet
Sursa foto: Lonely Planet

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.