Ce va spunea mosul?

Scris de

Datoriile Irlandei au fost degradate de catre Moody la nivelul de “junk” adica gunoi in limba noastra dulce damboviteana. Mai mult decat atat! Cei ce vor veni la putere dupa alegeri ameninta sa rupa in bucati angajamentul semnat de actualul guvern de hoti cu FMI si ECB.

Iti mai amintesti ce spunea mosul? Iata cum functioneaza democratia acolo unde exista cu adevarat si cum nu functioneaza intr-o tara mafiota ca Romania. Unde nu a existat de fapt niciodata si unde fiecare nou imprumut este privit si prezentat ca o bravada de catre devastatori. Vezi Mugurel dragul mosului? Ca tot chior ai ramas cu ochelari cu tot? Iata in acelasi timp si rolul indiscutabil al psihologiei umane. Ea va intoarce desigur pe dos toate calculele facute cu fundul de haitele vesnic flamande, politicieni la putere, in opozitie, bancheri si alte zburatoare. Ai inteles desigur ca nu in Romania. Aici poporul va ramane vesnic fara glas in fata hotilor care se perinda si explica de 20 de ani, de dimineata si pana seara, retetele care vor face ca Romania sa explodeze economic. Observa: cu aceleasi ingrediente ca si pana acum.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.