Cum sa iei o 25.000 euro gratis pentru firma ta

Scris de

gramada de euroFundatia Centrul pentru Educatie Economica şi Dezvoltare din Romania (CEED Romania), in parteneriat cu SC IPA SA (societate comerciala pentru cercetare, proiectare si productie de echipamente si instalatii de automatizare) vor lansa miercuri, 20 mai, un concurs de planuri de afaceri pentru proiectul „IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economica, Antreprenoriala si Locuri de munca“.

Un numar de 42 de beneficiari, care isi vor deschide propria firma in cadrul proiectului, vor primi o finantare nerambursabila de maxim 25.000 de euro, cu conditia sa creeze minim doua locuri de munca.

„Proiectul se adreseaza unui grup de minim 420 de persoane din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia, in majoritate tineri, ce doresc sa isi infiinteze propria afacere. Cel putin 42 dintre beneficiari vor obtine cate o subventie de maxim 25.000 euro pentru infiintarea si functionarea propriilor intreprinderi, care vor functiona in unul dintre domeniile de activitate prioritare in Romania si vor crea minim 84 noi locuri de munca in regiunile tinta“, spun initiatorii proiectului.

„IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economica, Antreprenoriala si Locuri de munca” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, in cadrul cererii de propuneri de proiecte „Romania Start-up”.

„Intr-o piata tot mai competitiva, in care tinerii se confrunta cu multe dificultati si provocari, credem ca sustinerea initiativei private este cheia unei dezvoltari sanatoase de la nivel individual pana la nivelul economiei in ansamblu. Ne dorim sincer ca prin acest proiect sa oferim tinerilor o sansa de a-si realiza visul, de a nu mai depinde de fluctuatiile de pe piata muncii. Vrem sa-i ajutam sa isi transforme idealurile in afaceri de succes, viabile pe termen lung“, a declarat Cristina Manescu, director executiv CEED Romania.

Mai multe detalii despre acest proiect se gasesc pe www.proiect-ideal.ro.

Sursa: RENNE
Sursa foto: www.turbosquid.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.