Tratamentul cu argint al saltelei creeaza o experienta unica de somn

Scris de

Saltele Mobila la comandaSalteaua pe care dormim are un rol important in refacerea organismului pe timpul noptii si nu numai. O saltea buna nu numai ca ne relaxeaza corpul, dar contribuie si la mentinerea sanatatii prin intermediul materialelor antiseptice si antimicrobiene din care este confectionata. Specialistii in saltele ai magazinului online www.saltele-online.ro recomanda, pentru o protectie cat mai buna, tratamentul Argentum+, o tehnologie introdusa de cativa ani in realizarea saltelelor de calitate.

Tesaturile cu Argentum+ combina tehnologia extrem de eficienta de management a umiditatii cu sistemul antibacterian innovator bazat pe ionii de argint. Salteaua tratata Argentum+ ramane pe intreg parcursul noptii racoroasa, proaspata si uscata. Acest tip de saltele sunt realizate pentru a oferi o experienta unica de somn. Datorita proprietatilor sale hidrofile, saltelele care contin in fibra textile ioni de argint  absorb si evacueaza rapid umiditatea, impiedicand formarea coloniilor de bacterii si eliminand mirosul neplacut.

Oamenii prefera tesaturile moi, indiferent de tehnologia de realizare a saltelei. Tehnologia Argentum+ aduce in plus si un strat minuscul de silicon pentru a asigura o atingere placuta, de lunga durata. Utilizatorii saltelelor Silver Memory, de exemplu, se bucura de toate avantajele pe care tehnologia Argentum+ le ofera. Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport ferm al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie deosebita din punct de vedere al sanatatii.

Salteaua Silver Memory a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a materialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint. Cele doua straturi din care este confectionata salteaua permit realizarea unei amprente eficiente a corpului si eliminarea punctelor de presiune. Densitatile diferite ale materialelor creaza o reactie graduala la realizarea amprentei si ofera un confort deosebit pentru orice utilizator al acestei saltele. Capsulele de ioni de argint  din fibra de textil au o medie de viata de 20 ani, asigurand utilizatorului un somn odihnitor.

Despre Saltele-Online.ro

Site-ul Saltele-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.

Sursa: Saltele-online.ro

Etichete:

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.